Derneğimiz ve Slovenya Otomotiv Kümelenme Grubu ACS işbirliği ile 29 – 30 Mart 2012 tarihlerinde Istanbul’da bir etkinlik organize edilmiştir.

Derneğimiz ve Slovenya Otomotiv Kümelenme Grubu ACS işbirliği ile 29 – 30 Mart 2012 tarihlerinde Istanbul’da bir etkinlik organize edilmiştir.
18 Kasım 2013, Pazartesi 04:04
Genel Sekreterimiz Özlem Gülşen Arkan 29 Mart 2012 tarihinde İstanbul Taşlık Hotel’de gerçekleşen etkinliğin açılış konuşması Genel Sekreterimiz Özlem Gülşen Arkan tarafından gerçekleştirildi.

Genel Sekreterimiz Özlem Gülşen Arkan
 
29 Mart 2012 tarihinde İstanbul Taşlık Hotel’de gerçekleşen etkinliğin açılış konuşması Genel Sekreterimiz Özlem Gülşen Arkan tarafından gerçekleştirildi.
 
AB fonu ile desteklenen “AutoNet – Transnational Automotive Network in Central Europe” projesinin Proje Yöneticisi Tina IGLICAR tarafından gerçekleştirilen sunumun ardından Genel Sekreterimiz Özlem Gülşen Arkan Türkiye otomotiv sektörü ve Derneğimiz   hakkında detaylı bilgiler içeren bir sunum gerçekleştirdi.
 
Coşkunöz Ar-Ge Yöneticisi Dr. Tayfun Sığırtmaç, Ege Endüstri Ar-Ge Yöneticisi Andaç Tansuğ ve Ar-Ge Mühendisi Ahmet Güler, Martur Ar-Ge Müdürü Recep Kurt gerçekleştirdikleri sunumlarda firmalarında gerçekleştirdikleri Ar-Ge çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verdiler.
 
Sunumların ardından üyelerimiz ile İtalya, Slovakya, Slovenya, Macaristan ve Çek Cumhuriyeti’nden gelen firmalar aralarında ikili görüşmeler gerçekleştirildi.
 
Firmalar arasında ikli görüşmeler