ICAT 2012 - International Conference on Energy and Automotive Technologies

ICAT 2012 - International Conference on Energy and Automotive Technologies
18 Kasım 2013, Pazartesi 05:51
ICAT (International Conference on Energy and Automotive Technologies) Konferans dizisi, 2000 yılından bu yana her iki yılda bir düzenlenmekte; sanayi ile akademisyenleri bir araya getirerek, gelecek teknolojik trendlerin görüşüldüğü bir platform görevi yapmaktadır.

ICAT (International Conference on Energy and Automotive Technologies) Konferans dizisi, 2000 yılından bu yana her iki yılda bir düzenlenmekte; sanayi ile akademisyenleri bir araya getirerek, gelecek teknolojik trendlerin görüşüldüğü bir platform görevi yapmaktadır. Bu dizinin 6.sı olan ICAT 2012,  12 Ekim 2012 tarihinde Four Seasons Hotel at the Bosphorus’da gerçekleşecektir. 
 
Konferansın ana teması “Gelecek Yakıt ve Aktarma Organları Teknolojileri: Fırsat ve Tehditler” olarak belirlenmiştir. Konferansta, üç teknik bölümün yanı sıra; özellikle otomotivin ihtiyacı olan fosil yakıtların geleceği ve yeni güç aktarma sistemlerine uyumlu alternatif yakıtların yaygınlaşmasının tartışılacağı bir Panel Programı da bulunmaktadır.
 
Bu yıl konferansımız ulusal ve uluslararası katılımcılara hitap etmek adına hem Türkçe ve hem de İngilizce olarak gerçekleştirilecektir.
 
Konferans ile ilgili detaylı bilgiye ICAT 2012 konferans websitesi www.icatconf.com  ’dan ulaşabilirsiniz.
 
Kayıt işlemlerinizi  konferans websitesi üzerinden online gerçekleştirebilirsiniz.