KANEKA Teknoloji Günü düzenlendi.

KANEKA Teknoloji Günü düzenlendi.
09 Kasım 2015, Pazartesi 01:22
TAYSAD’ın 2013 yılında başlatmış olduğu Teknoloji Günleri’nin altıncısı KENAKE ile 3 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirildi.

KANEKA Teknoloji Günü’nde  Yeni Malzeme Teknolojileri Paylaşıldı

Otomotiv ana sanayi ve tedarik sanayinin Ar-Ge departmanlarından 100’ü aşkın uzmanın katıldığı KENAKE Teknoloji Günü’nde yeni teknolojiler sergilendi.

Etkinlikte konuşan TAYSAD Yönetim Kurulu Üyesi Şekib Avdagiç, TAYSAD’ın alanında uzman enstitü, üniversite ve küresel firmalarla işbirliği içerisinde gerçekleştirdiği Teknoloji Günleri’nin önemine değindi. Avdagiç, güncel teknoloji ve trendleri takip ederek, seçilen başlıklardaki spesifik teknolojilerin sektör temsilcileri ile buluşturulmayı hedeflediklerini dile getirdi.

KANEKA İcra Kurulu Başkanı Dr. Sumi ise konuşmasında, otomotiv sektörü ile ilgili özel teknolojilerinin sunulmasına imkan tanıdığı için TAYSAD’a özel olarak teşekkür etti. Ar-Ge odaklı bir şirket olarak KANEKA’nın, güvenilir bir çözüm sağlayıcı olacağına inandıklarını dile getireren Sumi, ”Mevcut yenilikçi ürünleriyle iyi bir pozisyonda yer alan KANEKA, Türk otomotiv sanayi ile işbirliklerini artırmayı, ortaklıklar kurmayı hedeflemektedir.” dedi.

KANEKA’nın endüstri ile ilgili seçilmiş olan malzemeleri ağırlık azaltma, termal çözümler ve konfor, dış parçalar, iç parçalar, aydınlatma, güvenlik ve ekoloji gibi bir çok alanda otomotiv uygulamalarını desteklemektedir.

KANEKA Co. hakkında

1949 yılında kurulan teknoloji odaklı lider kimya şirketi, KANEKA Co., küresel üretim ve pazarlama ağı ile desteklenen çeşitli ürünler sunmaktadır. Merkezi Japonya’nın Osaka ve Tokyo şehirlerinde olan KANEKA’nın faaliyet alanı kimyasaldan gıda ve yaşam ürünlerine ve elektrik malzemelerine kadar geniş bir alanı kapsamaktadır. KANEKA Co. Belçika, ABD, Singapur, Malzeya, Çin, Hindistan, Avustralya, Vietnam, Tayvan, Kore, Brezilya, Almanya ve Endonezya’da deniz aşırı şubelere sahiptir. Dünya genelinde konsolide şubeleri ile 8 bin 500 çalışanı bulunan KENAKA hakkında daha detaylı bilgi www.kaneka.co.jp adresinden edinilebilir.