Vali Güzeloğlu'ndan ödül ziyareti

Vali Güzeloğlu'ndan ödül ziyareti
04 Şubat 2016, Perşembe 12:39
Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Avrupa Birliği Küme Analizi Sekreterliği tarafından detaylı denetimlerden geçirilerek, kalite mükemmelliği yolunda önemli bir adım olan “Silver Label” sertifikasını almaya layık görülen Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneğini ziyaret etti.

TAYSAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alper Kanca, TOSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Çiftçi ve TOSB-TAYSAD üyesi Halit İleri tarafından karşılanan Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na, TOSB yönetim binasında, TAYSAD Başkan Vekili Alper Kanca tarafından faaliyetler ilgili bilgi sunuldu.

Vali  Güzeloğlu  TAYSAD yönetimini kutlayarak “Otomotiv tedarik sanayimiz kümelenme başarısını çok özel bir belge ve ödülle taçlandırdı. Türkiye’nin bu alanda ilk ve tek kümelenme ödülünü aldı. Tabi ki birçok ödüller alınabilir ama aslında beni ödülün niteliği ve ödülün içerdiği anlam da çok ilgilendiriyor. Kümelenme kaçınılmaz bir gereklilik olup, biz olmak yolculuğunun da tescillenmesidir. Kümelenme herkes için çok büyük kazanımlar, fırsatlar ve şüphesiz deneyimler sunmaktadır. Bu açıdan TAYSAD’ın, Avrupa nezdinde böylesi bir ödüle konu edilmesi gerçekten çok takdir edilmesi, örnek alınması ve anlatılması gereken bir başarıdır. Bu ödülün en az sizin kadar benim ve Kocaeli için önemli olduğunu vurgulamak istiyorum. Kümelenme içerisinde yer alan tüm TAYSAD üyelerini, sanayicilerimizi ve katkı veren herkesi kutluyorum' dedi.

Vali Güzeloğlu, TAYSAD’ın aynı kararlılıkla daha nice ödüller alması ve başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.