Genel Üye Toplantısı 6 Mayıs 2021

Genel Üye Toplantısı 6 Mayıs 2021
07 Mayıs 2021, Cuma 16:20
1 Nisan 2021 tarihinde Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirerek, 2021 -2023 dönemi Yönetim Kurulu seçimi gerçekleştirilmiştir. Bu çerçevede “Akıllı, Çevreci, Sürdürülebilir” mottosu ile Yeni Teknolojiler, İhracat Artışı, Rekabetçi Tedarik Sanayi, Güçlü Dernek başlıkları çerçevesinde yeni dönem faaliyetlerimizi ele aldığımız yılın ikinci Üye Toplantısını 6 Mayıs tarihinde 360 kişilik bir katılımla gerçekleştirdik.

TAYSAD Üyeleri’nin geniş katılımı ile gerçekleştirdiğimiz bu toplantıda konuk konuşmacı olarak UiPATH Avrupa Başkan Yardımcısı  Sn.Tansu Yeğen’i ağırladık. Yeni dönemin ruhuna uygun olarak “Yapay Zeka ile şekillenen Covid-19 sonrası dönem” başlıklı sunum ile bizlere yakın gelecek ile ilgili heyecan verici bilgiler verdi. 
Pandemi koşullarının sürdüğü, hammadde tedarik sorunları, Ana Sanayi firmalarının üretim planlarında yaptıkları ani değişiklikler ve uzun duruşların yaşandığı bu VUCA döneminde bir araya gelerek, bu kritik süreçte yaşananları birlikte değerlendirme fırsatı bulduk. Toplantı bitiminde uygulanan anket ile gelecek toplantı için gündem önerileri de alınmıştır.

Zamanını ve görüşlerini paylaşan tüm üyelerimize teşekkür ederiz.